NOVI DVORI

Vjenčanja su uvijek posebna i svako od njih je jedinstveno, a Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih dvora savršeno su mjesto za stvaranje vaših uspomena!

NOVI DVORI jedinstven su spomenik kulturno-povijesne baštine. Nastali su u 16. stoljeću, te su vlasnici kroz stoljeća bili Zrinski, Čikulini, Sermagei, Festetići i grofovi Erdödy, a 1851. godine kupio ih je hrvatski ban Josip Jelačić. U vlasništvu obitelji Jelačić Novi su dvori ostali do 1934. godine, kada su ih kćeri Đure Jelačića, Vera i Anka, oporukom i dobrotvornom zakladom ostavile hrvatskom narodu.

Novi Dvori Zaprešić

Dvori su jedinstven primjer očuvanosti cjelovitog gospodarskog vlastelinskog kompleksa koje je bilo u vlasništvu bana Josipa Jelačića. Započnite i vi svoju priču u bajkovitom okruženju i stvorite nezaboravne uspomene! Jedinstvenu zelenu oazu 20-tak minuta udaljenu od Zagreba krasi prekrasna šuma, perivoj i jezerce. Ovaj romantičan krajolik idealna je kulisa za vaše vjenčanje iz snova, bilo da želite vjenčanje s dozom tradicije ili potpuno moderno koje će ispisati najljepše stranice vaše priče. Mladenci i njihovi gosti imaju osiguranu intimu, kao i parking za sve uzvanike.

Tim Golf vjenčanja s dugogodišnjim iskustvom planiranja i organizacije vjenčanja u Zagrebu, surađuje samo s najboljim partnerima kako bi mladencima osigurali ispunjenje svih njihovih želja. Visoku razinu naše usluge osiguravaju konobari Udruge profesionalnih konobara Hrvatske koji su u potpunosti na raspolaganju vašim gostima.

Novi Dvori

Svojim mladencima, kao najljepši svadbeni dar, osiguravamo niz pogodnosti među kojima su: organizacija vjenčanja, usluge planiranja i vođenje protokola za dan iz snova. Naši parteri iz ALTERE omogućuju svečani šator uz mogućnost proširenja, dok PROMOLOGISTIKA osigurava posebnu rasvjetu i svjetlosne elemente. Uvijek nudimo više, zato nam se obratite s povjerenjem.

Na vama je samo da zaželite, a sve ostalo prepustite Golf timu!

Kapela Sv. Josipa